Loopfiets 2 jaar. Alle merken, Gratis Thuisbezorgd (2024)

Modellen vanaf 2 jaar

Je kindje kan op een loopfiets vanaf 2 jaar zodra het een lichaams- van 85 cm en binnenbeenlengte van 28 cm bereikt heeft. In tegenstelling tot de hele kleine 4 wielertjes en houten bakfietsjes, hebben de looprijwielen voor kindjes van 24 maanden en ouder, meer overeenkomsten met een echte kettingloze fiets. In ons aanbod vind je zowel loopfietsjes voor meisjes van 2 jaar, als voor jongens. Een zeer veel verkocht model voor meisjes zijn de Starter van Puky en Bandits & Angels. Modieuze en degelijke loopfietsen met luchtbanden. Heeft je kleine nog een beetje moeite met het bewaren van de balans, kun je ook eens kijken naar de Steel Vintage 2in1 van Trybike. Ze beginnen dan op een veilige 3 wieler. Wanneer je kind eraan toe is, bouw je hem simpelweg om naar een 2 wieler

Een vrolijkeloopfiets voor kids vanaf 2 jaarzorgt ervoor dat zij lekker actief plezier hebben. Heerlijk buiten op de loopfiets de wijde wereld ontdekken. De meeste peuters maken kennis met een loopfiets in detuin of in hun eigen straat. Klein beginnen om vervolgens steeds verder te kunnen. Het leuke van een loopfiets voor kinderen vanaf 2 jaar is, dat ze het fietsen op zo'n fietsje snel onder de knie hebben. Jonge kinderen leren snel en doorgaans kunnen racen ze dan ook met een loopfiets binnen no time alle kanten op. Door kinderen in deze leeftijdscategorie een loopfietsje cadeau te doen, draagt udan ook bij aan het speelplezier.

Gaaf voorieder kind

Net zoals bij ons grote mensen de een liever in een Volkswagen rijdt en de ander zweert bij een Audi, kan je peuter al een uitgesproken mening hebben over wat het wel of niet wil. Op loppfiets.nl vind je de grootste collectie kinderloopfietsjes. Van de snoezige My First Balance Bikes van Janod tot Speedys met een echte handrem van Kettler, tot de black & camouflage trike en chopperfietsen van Whishbonebike. Deze fietsjes zijn allemaal geschikt voor gebruik in de tuin en op straat. Afhankelijk van het model zitten er soft-comfort wieltjes of luchtbanden onder. Soft-comfortbandjes kunnen niet lek, maar een gewone fietsband rijdt natuurlijk veel comfortabeler. Mocht je kind een band lek of compleet aan flarden rijden; voor elk loopfietsmerk zijn de 12 inch binnen- en buitenbanden bij ons los verkrijgbaar.

Passend model kiezen

Benieuwd welke loopfiets passend is? Vanzelfsprekend kunt u kijken naar de selectie die wij voor twee jarigen gemaakt hebben. Ook kunt u de beenlengte van uw kindje opmeten om zo de minimale zadelhoogte te bepalen die u kindje nodig heeft voor een loopfiets. Hierbij plaatst uw kindje zijn of haar beentjes 20 cm uit elkaar en meet u de lengte vanaf het kruis tot aan de grond op. Dit is de zadelhoogte die uw kindje nodig heeft. De meeste loopfietsen voor kids vanaf 2 jaar hebben een zadelhoogte van ongeveer 30 tot 32 cm. Bij twijfel kunt u kiezen voor een 2 in 1 model. Deze loopfietsen beschikken over een omkeerbaar frame en groeien daardoor mee met het kindje. Is uw kindje al iets ouder? dan zijn er modellen met een zadelhoogte van 33 cm. Het grote voordeel van een loopfietsis dat uw kind spelenderwijsleert om te gaan met het bewaren van balans en stabiliteit. Hierdoor is de overgang naar een echte kinderfiets straks minder groot en zal uw kindje sneller leren fietsen.

De juiste keuze maken

Belangrijk bij het maken van een keuze kunnen ook de eigenschappen van de loopfiets zijn. Ieder model heeft andere eigenschappen en past daardoor meer of minder bij uw wensen. Belangrijke dingen om op te letten zijn onder andere of de loopfiets voorzien is van een in hoogte verstelbaar zadel, een in hoogte verstelbaar stuur, stuurbegrenzer, voetenplank en/of veiligheidshandvaten. Ook de wielen kunnen een belangrijke rol spelen bij het maken van een keuze. Een loopfiets voor kinderen vanaf 2 jaar is vrijwel altijd voorzien van twee 10 inch of 12 inch wielen. De keuze zit hem voornamelijk in het materiaal van de wielen waarbij u kunt kiezen voor comfortabele luchtbanden of soft-comfort wielen (bijvoorbeeld schuimbanden). Het voordeel van die laatste is dat deze niet lek kunnen gaan. Het uitgangspuntis dat het alle comfort en gemak aan uw kind biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een model met luchtbanden, stuurbegrenzer, veiligheidshandvaten en/of handrem. Ieder kind heeft zijn eigen wensen en voorkeuren vandaar dat wij een ruim aanbod met modellen voor kinderen vanaf 2 jaarhebben. Kies uw favoriete loopfiets voor kinderen van2 jaar en bestel deze snel en eenvoudig online.

Personaliseren van loopfiets

Elk speelgoedmerk heeft zijn eigen specifieke accessoires, waarmee je het fietsje leuk op kunt pimpen. Wat te denken van bijvoorbeeld een loopfietsbel of stuurmand? Ook gaaf is de kinbeschermer met een maatwerk eigennaam voor de Retro of Starter fietsjes. Voor op de houten bakfietsjes en de scootermodellen, kun je bij ons maatwerk naamstickers bestellen. Voor slechts een paar eurootjes heb je de naam van het kind in wit, rood of zwarte letters. De naamstickers zijn speciaal ontwikkeld voor op de houten loopfietsen vanaf 2 jaar. De Whishbonebikes hebben zo hun eigen stijl en karakter. Kijk maar eens naar de naam- of nummerbordjes, seatcovers met bijpassende handvatten en stickerassortiment.

Vanzelfsprekend voldoen alle kinder loopfietsen die je in ons aanbod vindt, aan de veiligheid s- en milieunormen zoals gesteld door de EU. Zowel de getoonde fietsjes als de bijpassende accessoires zijn dragers van het CE keurmerk. Voor extra veiligheid heb je de keuze uit wandelfietsjes met kantelbeveiliging. Daarnaast kun je voor het Pukyfietsje een veiligheidsvlag meebestellen. Ongeacht wat je bij ons bestelt, je hebt de zending altijd 100 dagen op zicht. Vanaf een bedrag van € 19,95 verzenden wij het gratis voor je en ook eventuele retourneringskosten nemen wij voor onze rekening. Standaard leveren we de eerstvolgende werkdag, maar op een andere datum en adres is ook geen enkel probleem.

Loopfiets 2 jaar. Alle merken, Gratis Thuisbezorgd (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 6277

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.