Dekbedovertrek EMILY percal 140x220 blauw (2024)

Dekbedovertrek EMILY percal 140x220 blauw (9)

(11)

-9%

25,- /set36,99 /set

Laagste prijs laatste 30 dagen:

27,50 /set (-9%)

Normale verkoopprijs:

36,99 /set (-32%)

Aanbieding is geldig tot en met: 30.06.2024

Bezorgen of afhalen?

Aanbevolen producten


Onbeperkt retournerenGeen tijdslimiet - retourneer in iedere JYSK-winkel
Prijsgarantie30 dagen prijsgarantie op alle artikelen
Flexibele bezorgoptiesSnelle en gemakkelijke bezorgopties naar keuze
  • Productgegevens
  • Specificaties
  • Beoordelingen
  • Over het merk
  • Bezorging

Productgegevens

Artikelnummer: 7394901

Gerelateerde blog posts

Het favoriete beddengoed van onze inkoper
Welk topmatras kun je het beste kiezen? De ultieme gids
Wat zegt jouw slaaphouding over je persoonlijkheid

Specificaties

Materiaal100% katoen, percal
Wasinstructie60°C
BlekenNiet bleken
Drogen*Kan in de droger op lage temperatuur (max. 60ºC)
Strijken** Strijken is mogelijk op normale temperatuur (max. 150ºC)
StomenNiet chemisch reinigen
InstructieZorg dat de rits dicht is voor het wassen, Voor gebruik wassen, Wassen met soortgelijke kleuren, eerste keer afzonderlijk wassen
Afmeting kussensloop60x63/70 cm
Maat dekbed tijk140x220 cm
Milieu en gezondheid certificaat

Het STANDARD 100 by OEKO-TEX® label identificeert textielproducten die geen schadelijke niveaus van problematische chemische stoffen bevatten.

Dekbedovertrek EMILY percal 140x220 blauw (14)

DesignPatroon
KleurBlauw, Wit
Gewicht112 g/m².
Draaddichtheid

De draaddichtheid geeft het aantal verticale en horizontale draden per vierkante inch stof aan. Hoe hoger het aantal draden hoe dichter de stof wordt geweven.

KleurmethodePigment geprint
Wijze van sluitingRits
SetBevat 1 dekbedhoes en 1 kussensloop
KwaliteitGOLD
FabrikantJYSK A/S
Sødalsparken 18, DK-8220 Brabrand
JYSK.com

Beoordelingen

4.6 van de 5 sterren|Gebaseerd op 11 internationale beoordelingen

Elke bezoeker van onze website kan een productbeoordeling schrijven. Daarom kunnen we de juistheid van de productbeoordelingen niet garanderen. De productbeoordeling wordt berekend op basis van alle goedgekeurde beoordelingen in de landen waar JYSK actief is.

09/16/2023

Beoordeling

Kwaliteit voelt goedkoop maar het is wel heel mooi

Naam: E

05/04/2023

Dekbedovertrek

Mooie kwaliteit,

Naam: HAl

04/11/2023

Mooi overtrek, alleen niet blauw

Mooi overtrek alleen de kleuren kloppen niet in de beschrijving. Er staat blauw wit maar de bies is groen net zoals de rest en oker geel zit erin. Wel mooi alleen de omschrijving qua kleur klopt dus niet. Verder niks op aan te merken.

Naam: Isa

02/01/2023

Tevreden mee

Heerlijk fris dekbed qua kleuren maar blijft ook lang ‘fris’ aanvoelen, en hij ligt heerlijk. En het biesje langs de randen is een mooi detail! Super tevreden mee!

Naam: Nienke

08/25/2022

Goede kwaliteit en schattige print

Gekocht omdat ik de print zo mooi vond, maar nog nooit eerder iets van Jysk gehad, dus ik wist niet precies wat ik kon verwachten. De kwaliteit is echt heel goed, voor zover ik dat na een paar weken kan beoordelen. Wat ik in de winkel niet had gezien, was het schattige biesje en het feit dat er ritsen in zitten: dat heb ik nog niet eerder gehad bij beddengoed. Handig!

Naam: Flora Malia

Over het merk

KRONBORG - OF DENMARK

Met KRONBORG® kun je je woning upgraden met textielproducten van superieure kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Sinds de oprichting in Denemarken in de jaren 40 van de vorige eeuw heeft KRONBORG zich ontwikkeld op basis van deskundigheid en hoogwaardig vakmanschap. Het Scandinavische merk staat voor de hoogste kwaliteit op het gebied van badkamertextiel, beddengoed, dekbedden en kussens.

De naam KRONBORG stamt uit een tijd van ver voor de jaren 40, aangezien het ook de naam is van het wereldberoemde kasteel in Helsingør, dat de achtergrond vormt van Shakespeares "Hamlet" uit 1603. Het kasteel werd gebouwd in de jaren na 1420 en kreeg zijn naam van de Deense koning Frederik II.

Het speelt ook een rol in het sprookje van Hans Christian Andersen uit 1845, "Holger de Deen", dat geïnspireerd is op het Europese mythische personage met dezelfde naam. In het sprookje zit Holger de Deen te slapen in de kelder van kasteel Kronborg met zijn baard vastgegroeid aan een marmeren tafel. Als het Deense rijk in gevaar komt, zal hij ontwaken en het vaderland verdedigen.

Het grootste deel van de KRONBORG-producten is gecertificeerd volgens de OEKO-TEX®Standard 100. Dit is wereldwijd het meest toonaangevende gezondheidslabel voor textielproducten.

Bezorging

Wanneer je online bij JYSK winkelt, dan kun je kiezen uit verschillende bezorgmogelijkheden, zowel naar een JYSK-winkel bij jou in de buurt, direct bij je thuis of op je werk:

Click & Collect - Geen verzendkosten

Met Click & collect kun je artikelen online reserveren en deze afhalen in een JYSK-winkel naar keuze. Wanneer je artikelen online reserveert, bevestigt JYSK binnen 30 minuten dat jouw bestelling klaar is om te worden opgehaald.

Aan Click & Collect zijn geen extra kosten verbonden en je betaalt pas voor de gereserveerde artikelen wanneer je deze ophaalt in de winkel.

Ophalen in de winkel - Geen verzendkosten

Online vind je een nog breder assortiment dan in onze winkels. Je kunt online jouw bestelling plaatsen en betalen en er voor kiezen om jouw bestelling bij een winkel te laten bezorgen. Je haalt de bestelling vervolgens op zodra deze voor je klaarstaat. De winkel informeert je hierover.

Houd er rekening mee dat voor sommige artikelen deze service niet beschikbaar is, vanwege het gewicht of verpakkingsproblemen.

Thuisbezorgen kleine pakketten - Bekijk de bezorgkosten

Wanneer je online bij JYSK winkelt, kun je er altijd voor kiezen om jouw aankoop thuis te laten bezorgen, op je werk of op een ander adres dat voor jou beter uitkomt. Kleine pakketten worden per post verstuurd of door een pakketservice.

Thuisbezorgen grote pakketten, cargo - Bekijk de bezorgkosten

Bij de aanschaf van een groot en zwaar artikel, zoals een matras, bank of andere grote meubels, vinden veel klanten het prettig om deze thuis te laten bezorgen. JYSK werkt samen met bekende en betrouwbare bezorgbedrijven over de hele wereld voor het bezorgen van deze pakketten, om er voor te zorgen dat onze bezorgservice betrouwbaar en punctueel is. Klanten kunnen kiezen tussen levering tot aan de deur, dit betekent dat het artikel niet naar binnen wordt gebracht, of er kan gekozen worden voor dat de bezorgers het artikel neerzetten in de kamer waar jij jouw product graag wil hebben staan.

Alleen in de winkel

JYSK is er trots op om een ruim assortiment te hebben in zowel onze winkels als in onze online shop. In een aantal gevallen kan een specifiek artikel alleen maar worden gekocht door gebruik te maken van Click & Collect of het direct te kopen in onze fysieke winkels. Dit kan het geval zijn met kwetsbare en breekbare artikelen, artikelen uit de sale, artikelen die uit het assortiment gaan of artikelen die slechts voor een korte periode worden verkocht.

Bezorgkosten

Lees hier meer over onze bezorgmogelijkheden en bezorgkosten.

Dekbedovertrek EMILY percal 140x220 blauw (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 5699

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.